HET SYSTEEMco. VAN SHENZHEN YITUOWULIAN, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGps Snelheidsbeperker

Gps van Ethiopië Standaardsgs 200Km/H van de Snelheidsgouverneur 1900MHz ACC

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
Wij zijn zeer tevreden met uw CA-V1 en CA-V1, CA-V6W voor professionele klanten, CA-V6W is een zeer goed product op de motorfiets, dank!

—— Touya_ra

nu gebruikten wij reeds uw bedrijf CA-V6 meer dan 2000Pcs, dank voor uw bedrijf beste steun, zullen wij deze zaken in alle Kenia besteden

—— Nancy Saruni

uw apparaat CA-V1 is zeer goed voor ons klantenproject, is het zo professioneel, kunnen wij in ijskastauto gebruiken die de temperatuur, dank kan testen

—— Rajesmay

Gps van Ethiopië Standaardsgs 200Km/H van de Snelheidsgouverneur 1900MHz ACC

Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC
Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC Ethiopia Standard Gps Speed Governor 1900MHz SGS 200Km/H ACC

Grote Afbeelding :  Gps van Ethiopië Standaardsgs 200Km/H van de Snelheidsgouverneur 1900MHz ACC Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Caxtrack
Certificering: CE/ROHS/FCC/SGS
Modelnummer: CA100F
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Negotiateable
Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste
Levertijd: 1-10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T/T of de Western Union of paypal, MoneyGram
Levering vermogen: 100.000 stuks per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Snelheidsbeperker band: 850/ 900/1800/1900MHz
Toepassing: Allerlei voertuigen Alarm: Overdreven snelheidsalarm
Snelheid die Streek beperkt: 20-200Km/H Snelheid die Afwijking beperkt: ±5Km/H
Gele lijn A+: input (dicht bij het versnellerpedaal) Groene lijn A: input (dicht bij het versnellerpedaal)
Bruine lijn B+: output (dicht bij ECU) Witte lijn B: output (dicht bij ECU)
Hoog licht:

1900MHz SGS Gps Snelheidsgouverneur

,

Gps van Ethiopië Standaardsnelheidsgouverneur

,

200Km/H ACC GPS Snelheidsbeperker

 

De beperker YTWL_CA100F van de voertuigsnelheid is een intelligente eindapparatuur die kan nauwkeurige snelheid realiseren die voor voertuigen beperken. Het is niet alleen een snelheidsbeperker maar ook een GPS-Drijver. Het product keurt WAPEN intelligente spaander goed. De precisie van de snelheidscontrole is zeer hoog en de prestaties zijn betrouwbaar. Het zal niet het gaspedaalbegin noch de machtstorsie beïnvloeden, stabiel en betrouwbaar. Het beperkt slechts de maximumsnelheid en het voertuig zal niet tijdens snelheid blokkeren die, en zal de vrije beweging van het gaspedaalpedaal in de juiste snelheidswaaier verzekeren beperken.

Het reserveert ook overvloedige interfaces en het kan samen met een verscheidenheid van extern materiaal met hoge verenigbaarheid en prestaties werken.

 

 

 

 

Voorzichtigheid:

6: bruine lijn, 8: De oranje lijn, is de lijn van de zoemer,

9: De grijze lijn, neemt de impulslijn van de originele auto op, aansluit de de snelheidsbeperker van de impulslijn, zal de maximum snelheidfunctie teveel vertraging niet, GPS-signaalmaximum snelheid gebruiken hebben, zal er een vertraging van ongeveer 2 seconden zijn

10: ACC lijn 11: Machtsgrond

12: Positieve voeding

Behalve de 4 draden van 6, 9, 11, en 12, die noodzakelijke bedrading zijn, zijn de andere draden gereserveerde functies en voor verdere ontwikkeling van andere functies gebruikt.

2. Installeer stappen:

3.1 vind de uitrusting van de het pedaallijn van de voertuigversneller eerst, dan vondst de twee signaallijnen van de zes lijnen met multimetertest.

Er zijn zes lijnen in de interface van het versnellerpedaal, twee machtslijnen, twee gemalen lijnen, en twee signaallijnen. Begin het voertuig, stap op het versnellerpedaal, laat het voertuig in nutteloze staat, dan zal de waarde van de signaalnetspanning veranderen, dus kunt u de signaallijnen vinden.

Gelieve te zien het hieronder beeld

 

3.2 snijd de twee signaallijnen, en verbind dan <10brown line=""> en <4blue line=""> met de signaal respectievelijk lijnen.

Gelieve te merken op dat zoals aangetoond in het cijfer die volgen, 10brown en blauwe lijn 4 met het deel dicht bij ECU worden verbonden, gele 9 en wit 3 wordt verbonden dicht bij het versnellerpedaal.

 

3.3 vind de het signaallijn van de snelheidsimpuls van de auto, verbinden met 9 de grijze lijn van de GPS-snelheidsbeperker, de lijn van de snelheidsimpuls verbindt, en de tijd van de maximum snelheidvertraging is binnen 1 tweede.

3.3.1 hoe te om de lijn van de snelheidsimpuls te vinden:

Met een oscilloscoop, lijkt een vierkante golf wanneer de auto is begonnen. De vierkante golf is breder wanneer het statisch is. Wanneer het wordt versneld, is de golfvorm smaller en verandert volgens de snelheid. De outputgolfvorm is over 0.5V-12V.

3.3.2 de belangrijkste positie van de lijn van de snelheidsimpuls is in de volgende secties:

A. achter het dashboard

B. audiogastheerdeel

C. versnellingsbakoutput

D. drijfcomputerdelen

E. de elektrische eenheid van ECU


3.4 reeks de grenssnelheid.

3.4.1 nadat GPS-SPEED de BEPERKER volledig wordt geïnstalleerd, begin eerst het voertuig. Wanneer het voertuig niets uitvoert, verzend een sms-bericht „STARTIDLE*123456“, zal het apparaat automatisch het nutteloze voltage, leren en terugkeert dan de geleerde nutteloze voltagewaarde naar de mobiele telefoon.

Dan gebruik het sms-bericht „SPEED*123456*xxx“ (bijvoorbeeld: SPEED*123456*050, betekent om de snelheid aan 50km/h) te plaatsen om de maximum snelheid te plaatsen, eerste test het met GPS-snelheid, en als de maximum snelheid normaal functioneert.

3.4.2 kalibreer de impulscoëfficiënt.

U kunt de originele de impulslijn van de autosnelheid vinden om aan de de impulslijn van het apparaat worden verbonden. Dan kunt u de auto maken bij met constante snelheid van 30km/h lopen, dan drukt de knoop tweemaal om de huidige impulscoëfficiënt te kalibreren.

 

Gelieve worden genoteerd: dezelfde voertuigen hebben dezelfde impulscoëfficiënt.

De standaardimpulscoëfficiënt is 450.

Als u reeds de impulscoëfficiënt van een typevoertuig kent, kunt u het door SMS direct plaatsen.

PULSE*123456*26 (Nota: dit bevel plaatst de impulscoëfficiënt aan 26)

 

3.4.3 reeks de waarde van Maximum snelheid.

3.4.3.1 verzendt bevel: SPEED*123456*080 en het apparaat zal met antwoorden: Vastgestelde O.K. Snelheid: 80

Dit bevel plaatst de maximum snelheid aan 80KM/H. U kunt de snelheidswaarde zo plaatsen laag zoals 20KM/H het waarvan bevel zal zijn: SPEED*123456*020 etc.

3.4.3.2 of u kan de maximum snelheid van platform ook plaatsen wanneer het apparaat online is, als volgt:

 

 

 

 

3.4.4 hoe te om de de impulslijn van de autosnelheid te vinden.

Het principe is: wanneer een voltage wordt toegepast op de impulslijn, zal de snelheidswijzer op het autodashboard zich bewegen, of de snelheidsindicator van sommige auto's zal zich niet bewegen, maar de odometer van de auto zal stijgen. Gebaseerd op dit principe, ontwierpen wij een hulpmiddel specifiek om impulslijnen te vinden en dit hulpmiddel zal op formele orde beschikbaar zijn.

 

Begin het voertuig bij nutteloze snelheid, neem het hulpmiddel in de aanstekerhaven op, verbind de GND van het hulpmiddel lijn met de GND van de auto lijn, en de lijn achter het controlebord, u kan de naald op het hulpmiddel gebruiken één voor één te binden. Wanneer de naald van de snelheidsindicator zich zal bewegen, of de autoodometer zal stijgen, zodat u kunt bepalen dat de lijn de originele de impulslijn van de autosnelheid is.

3.4.5 impulssnelheid op platform.

Van platform, kunt u de maximum snelheidwaarde en de waarde van de impulssnelheid zien

 

 

 

3.5 voor het Mechanische gaspedaal, voegt de behoefte het relais toe.

3.5.1 de behoefte gebruikt een relais; de signaaldraad van het relais wordt verbonden met de witte draad (het eind van de witte haven is duidelijk met: mechanisch gaspedaal). Wanneer de snelheid de vastgestelde snelheid overschrijdt, zal het gaspedaal 15 seconden worden losgemaakt, en na 15 seconden, zal de macht Olie 2,5 seconden, dan brandstof losmaken leveren en, tot de snelheidsdalingen onder de vastgestelde snelheid bijtanken (dit wordt 15 seconden niet bevestigd, kunt u de tijd van de oliescheiding voor verschillende modellen, zoals dit bevel wijzigen: oiltime*123456*5 (de scheidingstijd aan 5 seconden wordt gewijzigd die)

 

3.5.2 hoe te om het relais te verbinden.

Snijd eerst de lijn van de brandstofpomp zodat één eind van de lijn van de brandstofpomp voltage heeft: wij roepen brandstoflijn op +, en het andere eind heeft geen voltage in het getoonde beeld: brandstoflijn van pompkant

85pin (gele lijn) en 30pin (groene lijn) verbinden met: brandstoflijn +

86 (witte lijn) verbind met de witte draad van de snelheidsbeperker: mechanische gaspedaallijn

87 (groene lijn) verbind met: brandstoflijn van pompkant.

Nota: Controleer de snelheid van de snelheidsbeperker met bovengenoemde manier, zal de vertraging van de maximum snelheid vrij groot zijn. Bijvoorbeeld, als de maximum snelheid aan 40km/h wordt geplaatst, kan de auto ook aan 50km/h tijdens versnelling lanceren. Zo, vind de de snelheidslijn van de autoimpuls en kalibreer de impulssnelheid, zal de vertraging veel kleiner zijn,

Voor voertuigen met mechanisch gaspedaal, als de behoefte om de snelheid te beperken zonder uitstel, behoefte een solenoïdeklep verbindt en een relais gebruikt om de solenoïdeklep te controleren om het doel van maximum snelheid in real time te bereiken.

Het beeld van de solenoïdeklep:

 

3.5.3 installatiemethode: In principe, is het hetzelfde als installerend een relais, maar het is noodzakelijk om de olieleiding van de oliepomp af te snijden, en dan worden beide einden van de olieleiding verbonden met de twee einden van de solenoïdeklep. Op deze wijze, wanneer het voertuig met een mechanisch gaspedaal de maximum snelheidwaarde overschrijdt, zal het de oliekring wanneer het lager is dan de maximum snelheidwaarde losmaken, zal de oliekring worden hersteld.

 

3.6 gele lijn 4: Nadat het voertuig wordt gestolen, verzend bevel om de brandstof van de auto af te snijden ver, is het bevel: cutoil*123456, en tank bevel bij is: supplyoil*123456

 

3.7 slappe wijze die testen:

Wanneer afgesneden de de impulslijn van de autosnelheid, de auto zal zijn is de grens aan maximum snelheid 30km/h, zal deze snelheid de GPS-snelheid gebruiken.

Wanneer de gehele witte hoofdschakelaar verwijder, zal de auto ook beperken tot 30km/h.

Nota: Als het een mechanisch gaspedaalvoertuig is, moet de witte draad van BH (zwarte hoofduitrusting) ook met het relais worden verbonden. Wanneer WH (Witte hoofduitrusting) wordt verwijderd, zal de witte draad het relais controleren om de snelheid te beperken. En de zwarte draad van BH moet ook GND van de auto verbinden

 

4. LEIDENE indicator

4.1 het rode licht is de machtsindicator. Als het regelmatig is, wijst het erop dat de belangrijkste macht is, en wijst weg erop dat de belangrijkste macht weg is.

4.2 het blauw is de GPS-indicator, wijst GPS-altijd op het plaatsen, en van betekent dat GPS niet wordt geplaatst.

4.3 groen is de systeemindicator. Als het regelmatig is, wijst het erop dat het GSM-netwerk niet wordt geregistreerd. Het opvlammen wijst erop dat het GSM-netwerk is geregistreerd. Het opvlammen wijst tweemaal erop dat GPRS wordt verbonden.

 

5. Zeer belangrijke verrichting:

5.1 de drukken en vasthouden meer dan 3 seconden, zullen de zoemer gegevens naar de u-schijf klinken en uitvoeren.

5.2 druk de knoop 3 keer onophoudelijk, zal de zoemer en outputgegevens aan de printer klinken.

5.3 druk de knoop tweemaal onophoudelijk, de zoemergeluiden 2 keer, en de huidige impulscoëfficiënt is automatisch gekalibreerd.

 

6. Bluetooth-printer:

De printermacht het lichtblauwe licht als het regelmatig licht wijst Bluetooth-op verbinding is is normaal, als het blauwe licht weg is, wordt Bluetooth niet verbonden

 

 

Contactgegevens
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Contactpersoon: Jason

Tel.: +8613632849773

Direct Stuur uw aanvraag naar ons