HET SYSTEEMco. VAN SHENZHEN YITUOWULIAN, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
Wij zijn zeer tevreden met uw CA-V1 en CA-V1, CA-V6W voor professionele klanten, CA-V6W is een zeer goed product op de motorfiets, dank!

—— Touya_ra

nu gebruikten wij reeds uw bedrijf CA-V6 meer dan 2000Pcs, dank voor uw bedrijf beste steun, zullen wij deze zaken in alle Kenia besteden

—— Nancy Saruni

uw apparaat CA-V1 is zeer goed voor ons klantenproject, is het zo professioneel, kunnen wij in ijskastauto gebruiken die de temperatuur, dank kan testen

—— Rajesmay

SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD
Kantoor factory_2 factory_SMT factory_SMT1 office_2 Ingenieur factory_1 Naverkoopreparatie Bedrijfteam
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CARTRACK
Aantal werknemers : 200~250
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

shenzhen CarTracker-Technologieco., werd Ltd opgericht in 2009, is het één van de meest professionele fabrikanten voor gps drijver en mobiel DVR-product. Ons bedrijf gevestigd=wordt= in Shenzhen-stad, de provincie van Guangdong China Momenteel worden onze GPS-Drijversproducten hoofdzakelijk etc. uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Europa.


Onze hoofdproducten zijn de Drijver van Autogps, Persoonlijke GPS-Drijver, de grote Drijver van batterijgps en het mobiele DVR.Every jaar van 3G ontwikkelen wij nieuwe producten om klant requirements.and te ontmoeten zij door de certificatie-instanties van Ce, van ROHS, FCC en van 3C worden verklaard.


Wij hebben een Onderzoek en Een ontwikkelingsteam van meer dan twintig ingenieurs. De meesten van hen hebben een doctoraal examen en 12 ingenieurs meer dan 8 van de het werkjaar ervaring in GPS Industry.we ook hebben een groep professionele verkoop en na verkoopteam hebben. zij zullen naverkoop en pre-sales technische ondersteuning voor u verstrekken.

 

Onze fabriek wordt gevestigd op de industriezone van Cuishan, hebben wij ongeveer 2000 vierkante meters om gebied te bouwen en meer 200 productie staff.they is hoofdzakelijk de oorzaak van gps productproductie, hebben het testen en de kwaliteit control.our de maandelijkse output meer 20000pieces.the-fabriek is ISO9001, ISO14000-Certificatie overgegaan.

 

Welkom om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op de kans samen te werken.

Contactgegevens
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Contactpersoon: Bryant

Tel.: +86-13560742132

Fax: 86-0755-29437724

Direct Stuur uw aanvraag naar ons