HET SYSTEEMco. VAN SHENZHEN YITUOWULIAN, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGps Snelheidsbeperker

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
Wij zijn zeer tevreden met uw CA-V1 en CA-V1, CA-V6W voor professionele klanten, CA-V6W is een zeer goed product op de motorfiets, dank!

—— Touya_ra

nu gebruikten wij reeds uw bedrijf CA-V6 meer dan 2000Pcs, dank voor uw bedrijf beste steun, zullen wij deze zaken in alle Kenia besteden

—— Nancy Saruni

uw apparaat CA-V1 is zeer goed voor ons klantenproject, is het zo professioneel, kunnen wij in ijskastauto gebruiken die de temperatuur, dank kan testen

—— Rajesmay

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS

Ethiopia Standard GPS Speed Limiter GPS Speed Governor With GPS GPRS Function
Ethiopia Standard GPS Speed Limiter GPS Speed Governor With GPS GPRS Function Ethiopia Standard GPS Speed Limiter GPS Speed Governor With GPS GPRS Function Ethiopia Standard GPS Speed Limiter GPS Speed Governor With GPS GPRS Function Ethiopia Standard GPS Speed Limiter GPS Speed Governor With GPS GPRS Function Ethiopia Standard GPS Speed Limiter GPS Speed Governor With GPS GPRS Function

Grote Afbeelding :  Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: caxtrack
Certificering: CE/ROHS/FCC/SGS
Modelnummer: CA100F
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste
Levertijd: 1-10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T / T of Western Union of paypal
Levering vermogen: 100.000 stuks per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Standaardgps de snelheidsbeperker van Ethiopië Toepassing: Bussenvrachtwagens Forklifts
Snelheid die Streek beperkt: 40-200 Km/H Snelheid die Afwijking beperkt: ±5Km/H
Groene lijn A: input (dicht bij het versnellerpedaal) Bruine lijn B+: output (dicht bij ECU)
Witte lijn B: output (dicht bij ECU) Nettogewicht: 0.24KG
GSM: Communicatie module Verwerkingsspaander: ARM
Hoog licht:

gps voertuig tracking-apparaat

,

elektronische motorgouverneur

 

Standaardgps de Snelheidsbeperker ES6413 van Ethiopië: 2019 GPS-Snelheidsgouverneur met de Functie van GPS GPRS

 

Wegvoertuig: - Gemotoriseerde voertuigen – de GPS Geïntegreerde Apparaten van de Snelheidsbeperker

 

Werkingsgebied

Deze norm specificeert de eisen ten aanzien van de prestaties, installatie en testmethodes van het GPS geïntegreerde die apparaat van de snelheidsbeperker de maximumwegsnelheid van gemotoriseerde voertuigen te beperken door controle van motormacht wordt ontworpen.

Deze norm specificeert ook prestatie-eisen van snelheid opname en rapporteringsapparaten. Dit zullen een afzonderlijke eenheid zijn dat op het voertuig moet worden geïnstalleerd.

NOTA: De toegelaten tolerantie van het systeem kan het voertuig toestaan om de vastgestelde snelheid te overschrijden.

2. Verwijzingen naar normen

De volgende referenced documenten zijn onontbeerlijk voor de toepassing van dit document. Voor gedateerde verwijzingen, slechts is de aangehaalde uitgave van toepassing. Voor niet gedateerde verwijzingen, is de recentste uitgave van het referenced document (met inbegrip van om het even welke amendementen) van toepassing.

CEI 60068-2-1 van S, het Milieu testen - Deel 2-1: Tests - test A: Koude stabiliteit

CEI 60068-2-2 van S, het Milieu testen - Deel 2-2: Test - Test B: Droge hitte - stabiliteit

CEI 60068-2-38 van S, het Milieu testen - Deel 2-38: - Test - Test ZlAD: Samengestelde temperatuur/vochtigheid

Cyclische teststabiliteit

S ISO 7637-1, Wegvoertuigen - Elektrostoringen van geleiding en koppeling - Deel 1: Definities en

algemene overwegingen

S ISO 7637-2, Wegvoertuigen - Elektrostoringen van geleiding en koppeling - Deel 2: Elektro

voorbijgaande geleiding over slechts toevoerlijnen.

CEI 60068-2-14 van S „Fundamentele Milieu Beproevingsprocedures voor Elektronische en Elektropunten Vochtige Hitte

(Cyclische) Test“

3. Afkortingstermijnen en definities

3.1. Afkorting

3.1.1.

RMS

de wortel betekent - vierkant

3.1.2.

GNS

Globaal navigatiesysteem als GPS, Galilio, BeiDou en gelijkwaardige andere

3.2. Termijnen en Definities

Voor deze Ethiopische norm zullen de volgende termijnen en de definitie van toepassing zijn

3.2.1.

Kaliberbepaling

is de vergelijking van metingswaarden door een apparaat in onderzoek met die van een kaliberbepalingsnorm worden geleverd van bekende nauwkeurigheid die. Zulk een norm zou een ander metingsapparaat van bekende nauwkeurigheid, een apparaat de hoeveelheid produceren om zoals een voltage worden gemeten, correcte toon, of een fysiek artefact die, zoals een meterregel kunnen zijn

 

3.2.2.

Maximumsnelheid (Vmax)

De maximumdiesnelheid door het voertuig op de eerste halve periode van de voorbijgaande reactiekromme wordt bereikt, als om het even welk (zie

Fig.1), als niet, de gevallen zoals die in Fig.2, Vset worden gegeven = Vmax.

 

3.2.3.

vastgestelde Snelheid (Vset)

de voorgenomen gemiddelde voertuigsnelheid wanneer het werken in een gestabiliseerde voorwaarde. Het zal op het voertuig worden gemerkt.

3.2.4.

Snelheidsbeperker/gouverneursapparaat

een apparaat de waarvan primaire functie voer aan de motor te controleren is om de voertuigsnelheid tot de gespecificeerde waarde te beperken. Het doel van het apparaat van de Snelheidsbeperker is de maximumwegsnelheid voor voertuigen tot een gespecificeerde waarde te beperken zonder de andere prestatiesparameters van het voertuig op enige manier te beïnvloeden.

3.2.5.

Van de snelheidsbeperker/gouverneur Functie

een functie om voer van het voertuig of motorbeheer te controleren om de voertuigsnelheid tot een vaste maximumwaarde te beperken.

3.2.6.

gestabiliseerde Snelheid (Vstab)

de gestabiliseerde voertuigsnelheid is de gemiddelde die snelheid over een minimumperiode van 20sec-begin 10sec wordt berekend

na de vastgestelde die snelheid wordt bereikt (zie Fig.1) en vergadering de vereisten in clausule 8.7.1.3 .3 worden gespecificeerd.

 

Standaardgps de Snelheidsbeperker ES6413 van Ethiopië: 2019 GPS-Snelheidsgouverneur met de Functie van GPS GPRS

4. Vereisten

4.1. Algemene vereisten

4.1.1. De apparaten van de snelheidsbeperker zullen ingebouwd/geïntegreerd GPS hebben.

4.1.2. De apparaten van de snelheidsbeperker zullen worden ontworpen, worden geconstrueerd, worden geassembleerd en aan het voertuig dat het naar genoegen zal uitvoeren, ondanks de trillingen en de temperatuur worden gepast waaraan het kan worden onderworpen.

4.1.3. De apparaten van de snelheidsbeperker zullen in een goede het werk orde worden gekalibreerd en worden gehandhaafd; en geschikt om de snelheid van een voertuig bij de vastgestelde snelheid te beperken zoals die door de regelgevende instantie wordt bepaald.

4.1.4. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal ontworpen worden, aan het voertuig geconstrueerd zo en geassembleerd en gepast om tot het maximumstamperbewijs te maken en faalveilig, tegen diverse factoren zoals scheiding/mislukking van diverse componenten b.v. voeding, snelheidssensor, mechanisch actuator systeem, aaneenschakelingen enz. of om het even welke onbevoegde wijziging en aanpassing aan het systeem.

4.1.5. De het apparatensystemen zullen van de snelheidsbeperker „faalveilig“ zijn zodanig dat als plug/s aan het elektronische controlemechanisme wordt verwijderd, de macht losgemaakt is of als het de snelheidssignaal en/of draad losgemaakt zijn automatisch zal het voertuig, aan een slappe wijze of de motor zal in gebreke blijven of zal om blokkeren terugkeren te voere niets uit n of, minstens, en zo niet zal kunnen meer dan dertig kilometers per uur worden gedreven. (30km/h).

4.1.6. Voor anti-knoeit van het plaatsen van „plaats snelheid“ van een apparaat van de snelheidsbeperker, de verbindingspunten op een apparaat van de snelheidsbeperker want de aanpassing van „snelheid“ behoorlijk zal verzegeld worden en zal beschermd worden tegen onbevoegde aanpassing plaatste.

4.1.7. Het apparaat zal hand - gehouden draagbare toegelaten printer (Bluetooth, WiFi, enz.) steunen.

4.1.8. De de functie of de wegsnelheidsbeperker zal van de snelheidsbeperker zich niet mengen in het remsysteem van het voertuig.

4.1.9. De de functie of de wegsnelheidsbeperker zal van de snelheidsbeperker EMCcompatible zijn of zal anti-Stoorzendermechanisme hebben.

4.1.10. De apparaten van de snelheidsbeperker zullen zo geconstrueerd worden dat het voertuig niet door de verrichting van de versnellingsapparaten, zoals het versnellerpedaal kan worden versneld, wanneer het voertuig bij zijn vastgestelde snelheid loopt.

4.1.11. De functie van de snelheidsbeperker of het apparaat van de snelheidsbeperker zal normale versnellercontrole voor toestel het veranderen toestaan.

4.1.12. Het de beperkersapparaat zal van de wegsnelheid normale versnelling en volledige motormacht tot de vastgestelde maximummaximum snelheid toestaan wanneer de beperkingsfunctie komt te spelen.

 

4.1.13. De snelheid die functie beperken zal progressief in zulk een zeeman worden uitgevoerd dat het bovenmatige juddering of het ongemak niet wordt veroorzaakt.

4.1.14. De snelheid die functie beperken zal motor geen achtervuren veroorzaken.

4.1.15. De functie van de snelheidsbeperker of de beperker van de wegsnelheid zal geen ongecontroleerde motormacht veroorzaken.

4.1.16. Geen defect of onbevoegde interferentie zal in een verhoging van motormacht boven geëist door de positie van de versneller van de bestuurder resulteren. Het defect van de apparaten van de snelheidsbeperker zal niet de normale prestaties van voertuigen beïnvloeden;

4.1.17. De functie van de snelheidsbeperker zal worden verkregen zodra de voertuigsnelheid de vastgestelde maximumsnelheid ongeacht de positieactie betreffende de versneller bereikt een bestuurder kan toepassen.

4.1.18. De functie van de snelheidsbeperker zal van de voorwaarde of de gefundeerdheid van de snelheidsmeter onafhankelijk zijn.

4.1.19. Wanneer het voertuig, die bij zijn vastgestelde snelheid en met de versneller van de bestuurder bij zijn positie van maximumreis lopen, aan een versnellende kracht toe te schrijven aan een benedengradiënt onderworpen is, zal de beperker snelheid door de motormacht tot de motorvermogenssturing van de beperker te beperken het minimum plaatsen controleren.

4.1.20. De snelheid die apparaat beperken zal ontworpen worden, en zo geconstrueerd geassembleerd om zich tegen trillingen, corrosie, stof, vochtigheid, petrochemische stoffen en het verouderen fenomenen te verzetten waaraan het kan worden blootgesteld.

4.1.21. De wegsnelheid die apparaat beperken zal tegen omgekeerde polariteitsverbindingen bestand zijn.

4.1.22. De wegsnelheid die apparaat beperken zal worden ontworpen en worden geconstrueerd zodanig dat het in een niet gemakkelijk toegankelijke plaats kan worden gepast.

4.1.23. De wegsnelheid die apparaat beperken zal in gebouwde eigenschappen die functionaliteitcontroles toestaan hebben en zal met deze bedoeling speciale inspectieapparaten hebben om het controleren te vergemakkelijken wanneer het voertuig niet in motie is.

4.1.24. De aandrijvingskracht van de controles zou een nadelig effect op de efficiency van de bestuurder moeten hebben of geen moeheid opleggen aan de bestuurder.

4.1.25. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal ver door telecommunicatieinfrastructuur communiceren.

4.1.26. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal Geo-omheining beheerseigenschap hebben.

4.1.27. Het signaal van de inputsnelheid zal uit globaal navigerend systeem (GNS) of snelheidsmetervoertuig worden verkregen

 

verzend signaal of een omgezet snelheidssignaal van voertuigversnellingsbak of van andere afzonderlijk geïnstalleerde sensor als geacht aangewezen.

4.1.28. De apparaten van de snelheidsbeperker zullen van industriële rang zijn en voor automobieltoepassing ontworpen.

4.1.29. Alle componenten noodzakelijk voor volledig operationeel van de snelheidsbeperker of het apparaat van de Snelheidsbeperker zullen worden geactiveerd wanneer het voertuig wordt gedreven.

4.1.30. Het apparaat zou functionele controlefaciliteit moeten verstrekken waardoor de vastgestelde snelheid en het functioneren door het gebied en andere betrokken autoriteiten kunnen worden gecontroleerd.

4.1.31. Het het apparatensysteem van de snelheidsbeperker zal met een systeem worden uitgerust dat een extern apparaat om de snelheidsbeperker te testen zal goedkeuren en zijn functionaliteit te verifiëren.

4.1.32. Al het apparatensysteem van de snelheidsbeperker zal bekwaam om nauwkeurigheid en functionaliteit worden gecontroleerd.

4.1.33. Het het apparatensysteem zal van de snelheidsbeperker kunnen worden geverifieerd. Voor authentiek verklaard en getest terwijl het voertuig "aan" de weg is.

4.1.34. De wegsnelheid die apparaat beperken zal gebruikers en technisch handboek hebben, allebei geschreven in het Engels/Amharic.

4.2. Documentvereiste

4.2.1. Bij minimumnaam van de fabrikant; serienummer. maand en bouwjaar de details zullen op elk apparaat van de snelheidsbeperker worden gemerkt.

4.2.2. Het handboek zal bij minimum de volgende informatie omvatten.

i. Het verwachte gedrag van een voertuig waar een beperker van de wegsnelheid is gepast. ‚

ii. drijfuiteinden voor een voertuig waar de beperker van de wegsnelheid is geïnstalleerd

iii. Wat niet aan de geïnstalleerde beperkers van de wegsnelheid zou moeten worden gedaan

iv. Wat in het geval van defect zou moeten worden gedaan

v. De aansprakelijkheid van de eigenaar of de bestuurder van voertuig om met de beperkers van de wegsnelheid te knoeien.

4.2.3. Het technicihandboek zal bij minimum de volgende informatie omvatten.

i. Principes die van verrichting details behandelen van hoe de beperker van de wegsnelheid werkt.

ii. het passen van Instructies.

iii. kaliberbepaling of programmeringsinstructies.

iv. inspectie en functionaliteitcontroles.

v. Onderhoud en het oplossen van problemeninstructies.

vi. Lijst van onderdelen.

vii. de fabrikanten noemen en machtigden handelsmerk.

viii. model.

 

5. Specifiek vereiste

5.1. Voeding

5.1.1. Het systeem zal normaal wanneer aangesloten aan een voeding in de waaier (6/12/24V) OC functioneren.

5.1.2. Het vermogen van het apparaat van de snelheidsbeperker zal hoogtepunt het vereiste vullen in lijst 1 wordt gespecificeerd die

Lijst1.power vereiste

s.no Beschrijving vereiste  
1 inputvoltage 6-24v  
2 het werk voltage 6-36v  
3 het uur van de filebatterij minimumuur 4  
4 geschatte machtsdissipatie tot 2W  

5.2. Het registreren en het volgen

5.2.1. Het registreertoestel zal een combinatie van een mechanisme aan boord en buitenboord opnemen om de snelheid van het voertuig te registreren en op te slaan.

5.2.2. De snelheid zal in Km/h met niet meer dan vijf secondeninterval worden geregistreerd.

5.2.3. De teruggewonnen gegevens zullen duidelijk en in een ondubbelzinnige maniervertoning de datum

(dd IMM Iyyyy) van opname.

5.2.4. Elke ingang zal verwante tijd zijn (of uur 24 of van het een half uuruur formaat).

5.2.5. Elke ingang zal globale positiecoördinaten vangen.

5.2.6. De geregistreerde gegevens zullen in hetzelfde formaat voor zowel aan boord als van de Systemen van de raadsopslag zijn

5.2.7. De minimuminformatie van de te registreren en omvatten over te brengen gegevens zal het volgende:

a.Real-tijd online volgend op het platform van (FMS) van het Vlootbeheersysteem via GPRS en via Google Map-verbinding

b. Updatepositie online door tijdinterval en afstand

c. De opname van geschiedenisgegevens met inbegrip van: De snelheid, geeft Nr., Odometer, Datum & Tijd, Bestuurdersidentificatie, fysiek adres, telefoon vergunning

d. Alarm voor externe machtsbesnoeiing, laag batterijalarm, overdreven snelheidsalarm, Geo-omheining alarm en uit het intervalalarm van de verrichtingstijd

e. Het apparatenrapport van de snelheidsbeperker: De afstand reiste, Laatste Positie, Satellietfoto, reisrapport, statusrapport, stamperrapport, het drijven of het intervalrapport van de verrichtingstijd

5.2.8. De geheugencapaciteit van het apparaat van de snelheidsbeperker zal een minimumcapaciteit van besparing 5.000 blinde gegevens hebben.

5.2.9. De snelheid die systeem beperken zal een mechanisme opnemen om de snelheid van het voertuig van de laatste 24 uren te registreren, die de snelheid datum (dag, maand en jaar) en verwante tijd zal zijn.

5.2.10. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal bij minimumdatum (dag, maand en jaar) en verwante tijd, plaats en snelheidsinformatie verstrekken

5.2.11. De snelheid die systeem beperken zal de gegevens in een niet uitwisbaar geheugen minstens 72 uren opslaan zelfs als de voeding losgemaakt is.

5.2.12. De snelheid die systeem beperken zal verzekeren de gegevens mechanisme (zonder verlies van gegevens) op het punt van inspectie zonder gespecialiseerd materiaal te gebruiken terugwinnen.

5.2.13. De teruggewonnen gegevens zullen in een formaat zijn dat de ambtenaar van de motorvoertuiginspectie zal kunnen begrijpen zonder de diensten van een specialist van de snelheidsbeperker te vereisen.

5.2.14. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal de tolerantie van de de snelheidsnauwkeurigheid van ± 5km/hr hebben.

5.2.15. De snelheid die systeem beperken zal de gegevens met niet meer dan 60 secondeninterval uploaden.

 

Standaardgps de Snelheidsbeperker ES6413 van Ethiopië: 2019 GPS-Snelheidsgouverneur met de Functie van GPS GPRS

5.3. Het vereiste van de snelheidsbeperker GPRS

5.3.1. GPRS van snelheidsbeperker zal een minimum van multi-Groefklasse 8 hebben (4Rx, 1Tx, 5 groefmax.)

5.3.2. GPRS van snelheidsbeperker zal bij minimum steunen uploaden vier van de de downloadsnelheid van codageregelingen (Cs-1, Cs 2, Cs-3 en Cs-4) de snelheid 85.6kbps minstens snelheid zijn minstens 21.4kbps

5.4. Het plaatsen de Nauwkeurigheid van GPS zal minder dan 5 meters 20 RMS bedragen

5.4.1. GSM de Frequentie van de snelheidsbeperker GPS zal op nationaal telecommunicatievereiste worden gebaseerd.

6. Garantie

behoorlijk op een garantiekaart gedocumenteerd worden zal aan de voertuigeigenaar wordt uitgegeven waar de beperker die van de wegsnelheid geïnstalleerd is.

7. Veiligheidsvoorschrift

7.1. Alle kabel of uitrustingsschakelaars in de snelheidsmeterkring zullen worden getelegrafeerd en worden verzegeld. Alle verbindingen zullen worden gesoldeerd en met een de isolatieband van het vlambewijs van adequate lengte van zulk een kleur worden geïsoleerd goed met de rest te mengen van de voertuig bedrading.

7.2. De functie van de snelheidsbeperker of het apparaat van de Snelheidsbeperker zal naar genoegen in zijn elektromagnetisch milieu zonder onaanvaardbare elektromagnetische storing voor een ander apparaat in het milieu werken.

7.3. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal de bestuurder, als een hoge frequentiezoemer pre-waarschuwen, kan het naar keuze opvlammende lichte signaal worden gebruikt dat de vastgestelde snelheid wordt bereikt. Dit het verwarmen zal bij 5% voorafgaand aan de vastgestelde snelheid voorkomen en zal blijven zoemend zodra de vastgestelde snelheid overschreden wordt bereikt.

7.4. Wanneer de vastgestelde snelheid wordt bereikt, zal het apparaat van de snelheidsbeperker tijdelijk de motor veroorzaken om macht te verliezen.

De motormacht zal bij een niet minder dan snelheid het punt van de voorafgaande waarschuwingsschakelaar worden hersteld, dat 5% onder de vastgestelde snelheid is.

7.4.1. Een tweede (kritiek) vastgesteld punt zou een vertragersapparaat (waar wetgeving gemaakt) moeten activeren wanneer dit vastgestelde punt wordt bereikt. Dit vastgestelde punt zou moeten zijn neen meer dan 5% boven het standaard vastgestelde punt en, automatisch, zal de vertrager activeren om ervoor te zorgen dat het voertuig niet de vooraf ingestelde grens kan overschrijden.

7.4.2. De reserveaccu zal veilig zijn, milieuvriendelijk en zal niet giftig zijn

 

8. TESTS

8.1. Het apparaat van de snelheidsbeperker als apparaat moeten zou worden goedgekeurd alleen wanneer het aan de vereisten van clausule 8,3 en 8.4.When voldoet het voor een specifiek voertuigmodel voorgenomen is, zou het aan de vereisten van clausule 8,6 moeten voldoen.

8.2. Vijf steekproeven van het apparaat van de snelheidsbeperker zullen - vier die steekproeven voor de prestaties en duurzaamheidstest worden verstrekt in clausule 8,3 en 8,4 en één steekproef wordt beschreven zoals die op het voertuig voor het dragen out.the tests worden gepast in clausule 8,5 worden voorgeschreven. In het geval van rand of aan boord die systeem in het voertuig wordt opgebouwd, zouden het geïmpliceerde systeem en zijn componenten afzonderlijk voor de prestaties en duurzaamheidstests moeten worden verstrekt.

8.3. Prestatietests

Alle vier steekproeven zullen voor prestaties worden getest zoals die in hieronder clausules worden voorgeschreven.

8.3.1. Visueel Onderzoek

8.3.1.1. De snelheidsbeperker zal visueel onderzocht worden voor vakmanschap, eindigen, merken en algemene die vereisten in clausule 4 betreffende de alleen componenten wordt vermeld.

8.3.2. Functietest en Machtsconsumptie

8.3.2.1. De snelheidsbeperker zal aan de nominale spanning worden aangesloten. Het apparaat van de snelheidsbeperker zal aan een geschikte testinstallatie worden gekoppeld en zal getest worden voor zijn functie die namelijk de snelheid beperken bij de vastgestelde waarde. De maximum huidige consumptie wordt genoteerd. De maximumstroom van elk die type van het apparaat van de snelheidsbeperker zal niet de waarden overschrijden door de fabrikant worden gespecificeerd.

8.3.3. Werkende Voltagewaaier

De snelheidsbeperker zal naar genoegen over het volgende voltage werken:

Nominale spanning van maximum snelheid van voltagebeperker prestatielimiet van voltage
maximum minimum
24 32 22
12 16 11
6 10 4

 

8.4. Duurzaamheidstests

8.4.1. De duurzaamheidstests aangaande het apparaat van de snelheidsbeperker vanaf de volgende gespecificeerde procedure en de voorwaarden moeten zouden worden uitgevoerd. Het apparaat zal naar genoegen tijdens de tests werken en zal de prestatie-eisen zoals die in 8,3. na de test worden gegeven ontmoeten. Nochtans, als om het even welke het opsplitsen van het apparaat tijdens één van de duurzaamheidstests voorkomt, kan een tweede apparaat aan de overwogen duurzaamheidstests op verzoek van de fabrikant worden voorgelegd. Het apparaat van de snelheidsbeperker op een proefbank moeten zou worden opgezet die de houding en de beweging simuleren om de voertuigvoorwaarden te simuleren.

Nota - voor snelheid die functie beperken als ingebouwde eigenschap in motor zal ECU aan de hieronder voorgeschreven duurzaamheidstest worden voorgelegd. Nochtans, kan dit worden weggelaten als de kandidaat weerstand tegen die gevolgen aantoont.

Hier de „demonstratie“ betekent - Verklaring door fabrikant in een formaat (Bijlage A) of Voorlegging van relevante testrapporten.

 

8.4.2. Duurzaamheidstest bij Omgevingstemperatuur

8.4.2.1. De component zou voor 50.000 cycli moeten worden getest zoals die in Fig.3 bij een omgevingstemperatuur wordt beschreven

van 30°C ± 5°C.

8.4.3. Duurzaamheidstest bij Op hoge temperatuur

8.4.3.1. Elektronische componenten: De componenten zullen in een klimaatkamer worden gecirkeld. Een temperatuur van

65°C ± 5°C wordt gehandhaafd tijdens het gehele functioneren. Aantal cycli: 12.500.

.

8.4.3.2. Mechanische componenten: De componenten zullen in een klimaatkamer worden gecirkeld. Een temperatuur van

100°C ± 5°C wordt gehandhaafd tijdens het gehele functioneren. Aantal cycli: 12.500.

8.4.4.Endurance test bij Lage Temperatuur

8.4.4.1. De het apparatencomponenten van de snelheidsbeperker zullen in de klimaatdiekamer worden gecirkeld voor het conditioneren aan a wordt gebruikt

de temperatuur van -20°C ± 5°C wordt gehandhaafd tijdens het gehele functioneren. Aantal cycli: 12.500. •

8.4.5. Duurzaamheidstest met het Vochtige Hitte Cirkelen.

8.4.5.1. De component zal worden opgezet en worden getest zoals die in 8,5 behalve dat de component wordt beschreven

in een kamer zou moeten worden opgezet, het waarvan milieu al naar gelang de Vochtige Test van de Hittecyclus gevarieerd is

met hogere temperatuur dat CEI 60068-2-38 voldoet.

Nota: Deze test is niet van toepassing aan de Functie (SLF) van de Snelheidsbeperker.

8.4.6. Duurzaamheidstest onder Trilling

8.4.6.1. Het apparaat van de snelheidsbeperker wordt opgezet op een gelijkaardige manier aan zijn steun op het voertuig. Sinusoïdaal

de trillingen zullen in alle drie vliegtuigen worden toegepast. Het logaritmische bereik zal 1 octaaf per minuut zijn; Eerst

test: frequentiegebied 10-24 Herz, omvang ± 2 mm; Tweede test: frequentiegebied 24-1,000 Herz voor

chassis en cabine-opgezette componenten, ingevoerd 2,5 g. Voor motor-opgezette componenten, ingevoerde 5g.

Testduur: 1 uur in elke as. (de normen van gebruikskenia voor dit deel)

8.4.7. Duurzaamheidstest - Zoute Nevel

8.4.7.1. De componenten, aan omringend wegmilieu worden blootgesteld, zullen in een zoute nevelkamer die met worden gehouden

5 percentenconcentratie van natrium-chloride en interne temperatuur van 35°C ± 2°C voor 12500

cycli.

8.5. Prestatietests op het Apparaat zoals die op het Voertuig wordt gepast

8.5.1. het apparaat van de snelheidsbeperker zoals die op gespecificeerd voertuigtype kan wordt geïnstalleerd vanaf keus van worden goedgekeurd

leverancier door één van beiden van de volgende methodes; vermeld in 8,3 of 8,4.

8.5.2. De algemene die vereisten in clausule 4 worden vermeld die zoals gepast op het voertuig moeten zijn behoren zouden

onderzocht tijdens de test.

8.6.Measurement op Testspoor

8.6.1. Voorbereiding van het Voertuig

8.6.1.1 het apparaat op het goed te keuren voertuig zou moeten worden gepast. De montages van de motor van de test

het voertuig, in het bijzonder het brandstofvoer (carburator of injectiesysteem) zal in overeenstemming zijn met

specificatie van de voertuigfabrikant. De banden zullen worden vastgezet en de druk zal zijn

zoals gespecificeerd door de voertuigfabrikant. De voertuigmassa zal lege massa zoals verklaard zijn

door de fabrikant.

8.6.2.Characteristics van Testspoor

8.6.2.1. De testoppervlakte zal geschikt zijn om gestabiliseerde snelheid toe te laten om worden gehandhaafd en vrij van ongelijke flarden. De gradiënten zullen 2 percenten niet overschrijden en zullen door meer dan 1 percent variëren

exclusief welvingsgevolgen

 

8.6.3. Windvoorwaarden

8.6.3.1. De gemiddelde die windsnelheid bij een ~eight zal minstens 1 m boven grond wordt gemeten minder dan 6 m/s zijn

met windvlagen die geen 10m/s. overschrijden.

8.7. VersnellingsTestmethode

Het voertuig die bij een snelheid lopen, die 10 km/h onder de vastgestelde snelheid is, zal worden versneld zoals

veel als mogelijk gebruikend een volledig positieve actie betreffende de versnellercontroles. De actie zal zijn

de gehandhaafde minstens jaren '30 na de voertuigsnelheid is gestabiliseerd. Het onmiddellijke voertuig

de snelheid zal tijdens de test worden geregistreerd om de kromme van de snelheid tegenover te vestigen

de tijd en tijdens de verrichting van snelheid het beperken functioneert of van het apparaat van de snelheidsbeperker zoals

aangewezen. De nauwkeurigheid van snelheidsmetingen zal percenten ±1 en dat van tijd zijn

metingen binnen 0.1s.

8.7.1. Goedkeuringscriteria voor Versnellingstest

8.7.1.1. De test zal bevredigend zijn als na voorwaarden met. zijn.

8.7.1.2. De gestabiliseerde die snelheid door het voertuig wordt bereikt zal niet de vastgestelde snelheid overschrijden (Vstab en Vset).

Nochtans, is een tolerantie van 5 percent van de Vset-waarde, of 5 km/h, welke hoger is

aanvaardbaar.

Voorbijgaande Reactie (Fig.1)

8.7.1.3. Na de vastgestelde snelheid is bereikte eerste keer,

8.7.1.3.1. De maximumsnelheid zal niet de vastgestelde snelheid, Vset door meer dan 5 percenten overschrijden.

8.7.1.3.2. Het tarief van verandering van snelheid zal 0,5 mls2 niet wanneer gemeten op een grotere periode overschrijden

dan 0,1 s.

8.7.1.3.3. De gestabiliseerde die snelheidsvoorwaarden in clausule 3.2.6 worden gespecificeerd zullen binnen 10 s van eerst worden bereikt

het bereiken van de vastgestelde snelheid Vset.

Gestabiliseerde Snelheid (Fig.1)

Vstab is de gemiddelde die snelheid voor een minimumtijdinterval wordt berekend van jaren '20 die met 10s na eerst beginnen

het bereiken van Vset.

8.7.1.4. Wanneer is de stabiele snelheidscontrole bereikt,

8.7.1.4.1. De snelheid zal niet door meer dan 4 percent van de vastgestelde snelheid Vset of 2 km/h variëren welke is

hoger.

8.7.1.4.2. Het tarief van verandering van snelheid zal 0,2 m/s2 niet wanneer gemeten op een grotere periode overschrijden

dan 0,1 s.

De versnellingstests zullen worden uitgevoerd en de aanvaardbare criteria geverifieerd voor elke vermindering

verhouding die van toestel de snelheid toelaten om worden overschreden.

8.8. Testmethode bij Regelmatige Snelheid

Het voertuig zal bij volledige versnelling worden gedreven tot een regelmatige snelheid wordt bereikt, dan zal zijn

gehandhaafd bij deze snelheid voor minstens 400 m. De test zal dan herhaald worden in het tegengestelde

richting. De gestabiliseerde snelheid voor de gehele test is het gemiddelde van de twee gemiddelde snelheden

gemeten op beide richtingen. De gehele test met inbegrip van de berekening van de stabilisatiesnelheid

zal vijf keer worden uitgevoerd. De snelheidsmeting zal met een nauwkeurigheid van worden uitgevoerd

± 1 percent en de tijdmeting met een nauwkeurigheid van 0,1 s.

8.8.1.Acceptance criteria voor Regelmatige Snelheidstest

De tests worden beoordeeld bevredigend als na voorwaarden worden vervuld,

 

a} geen van de stabilisatiesnelheden verkregen Vstab zal vastgestelde snelheid Vset overschrijden. Nochtans, een tolerantie

van 5 percent van de Vset-waarde of 5 km/h is welke groter is aanvaardbaar;

b) Het verschil tussen de stabilisatiesnelheden tijdens elke testlooppas die worden verkregen zal aan gelijk zijn of

kmlh minder dan 3; en

c) De tests in regelmatige snelheid zullen worden uitgevoerd en de goedkeuringscriteria geverifieerd voor elke vermindering

toestelverhouding die toestaan, in theorie, de maximum snelheid om worden overschreden.

8.9. Tests aangaande Chassisdynamometer

8.9.1. VersnellingsTestmethode

De macht door de rem van de chassisdynamometer tijdens de test wordt geabsorbeerd die zal worden geplaatst

om met de weerstand van het voertuig tegen progressieve beweging bij getest te corresponderen

snelheid (s}. Deze macht kan door berekening worden duidelijk gemaakt en zal wordt geplaatst aan een nauwkeurigheid van

±10 percenten. Op verzoek van de fabrikanten, kan de geabsorbeerde macht alternatief zijn

reeks in 0,4 Pmax. (Pmax is het maximumvermogen van de motor). Het voertuig die bij a lopen

de snelheid die 10 km/h onder zijn vastgestelde snelheid is zal aan het maximum worden versneld mogelijke

motorsnelheden door een volledig positieve actie betreffende de versnellingscontrole. De actie zal zijn

gehandhaafd voor minstens jaren '20, na de voertuigsnelheid is gestabiliseerd. Onmiddellijk

de voertuigsnelheid zal tijdens de test worden geregistreerd om de kromme van de snelheid te vestigen

tegenover de tijd en tijdens de verrichting van het apparaat van de snelheidsbeperker.

8.9.2. Goedkeuringscriteria voor de Versnellingstest

De test zal bevredigend zijn als de voorwaarden van clausule 8.7.1. met. zijn.

8.9.3. Testmethode voor Regelmatige Snelheidstest

8.9.3.1. Het voertuig zal op de chassisdynamometer worden geïnstalleerd. De volgende goedkeuring

 

aan de criteria dat zouden voor macht moeten worden voldaan door te variëren van de chassisdynamometer wordt geabsorbeerd

progressief van de maximummacht Pmax aan een waarde gelijk aan 0,2 Pmax. De snelheid van

het voertuig zal in de volledige hierboven bepaalde waaier van macht worden geregistreerd. De maximumsnelheid

van het voertuig zal op dit gamma worden bepaald. Hierboven de bepaalde test en het verslag zullen zijn

gemaakt vijf keer.

8.9.3.2. De goedkeuringscriteria voor regelmatige snelheidstests worden beoordeeld bevredigend als de voorwaarden van clausule 8.8.1

worden vervuld

 

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS

 

6 toepassingsgebied:

  1. Voor groot voertuig beheer en verzendingssysteem;
  2. Controle en beheer voor techniekvrachtwagen;
  3. Voor gevaarlijk het voertuigbeheer van het goederenvervoer;
  4. Voor van de reisbus en personenauto beheer;
  5. Voor de controle en het beheer van het logistiekvoertuig;
  6. Voor tankwagen controle en beheer.
  7. Voor grens de snelheid van voertuigen

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS 0Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS 1Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaardgps de Snelheidsgouverneur van GPS met de Functie van GPS GPRS 2

 

Contactgegevens
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Contactpersoon: Bryant

Tel.: +86-13560742132

Direct Stuur uw aanvraag naar ons