HET SYSTEEMco. VAN SHENZHEN YITUOWULIAN, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGps Snelheidsbeperker

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaard de Snelheidsgouverneur met GPS-ingebedde drijver

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
Wij zijn zeer tevreden met uw CA-V1 en CA-V1, CA-V6W voor professionele klanten, CA-V6W is een zeer goed product op de motorfiets, dank!

—— Touya_ra

nu gebruikten wij reeds uw bedrijf CA-V6 meer dan 2000Pcs, dank voor uw bedrijf beste steun, zullen wij deze zaken in alle Kenia besteden

—— Nancy Saruni

uw apparaat CA-V1 is zeer goed voor ons klantenproject, is het zo professioneel, kunnen wij in ijskastauto gebruiken die de temperatuur, dank kan testen

—— Rajesmay

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaard de Snelheidsgouverneur met GPS-ingebedde drijver

Ethiopia Standard Speed limiter Speed governor with GPS tracker embedded
Ethiopia Standard Speed limiter Speed governor with GPS tracker embedded Ethiopia Standard Speed limiter Speed governor with GPS tracker embedded Ethiopia Standard Speed limiter Speed governor with GPS tracker embedded Ethiopia Standard Speed limiter Speed governor with GPS tracker embedded

Grote Afbeelding :  Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaard de Snelheidsgouverneur met GPS-ingebedde drijver Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Caxtrack
Certificering: CE/ROHS/FCC/SGS
Modelnummer: CA100F
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Negotiateable
Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste
Levertijd: 1-10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T/T of de Western Union of paypal, MoneyGram
Levering vermogen: 100.000 stuks per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: CA100F snelheidsbeperker band: 850/ 900/1800/1900MHz
Toepassing: Bussenvrachtwagens Forklifts Alarm: Overdreven snelheidsalarm
Snelheid die Streek beperkt: 20-200 Km/H Snelheid die Afwijking beperkt: ±5Km/H
Gele lijn A+: input (dicht bij het versnellerpedaal) Groene lijn A: input (dicht bij het versnellerpedaal)
Bruine lijn B+: output (dicht bij ECU) Witte lijn B: output (dicht bij ECU)
Hoog licht:

gps voertuig tracking-apparaat

,

De Drijversapparaat van autogps

 

Snelheidsbeperker voor Ethiopië met Maximum snelheid Drie van Functiegps GPRS in Één van de de Snelheidsgouverneur van China de Snelheidscontrolemechanisme

 

 

. Productfunctie:

 1. Vaste maximumsnelheid die beperken: Plaats een maximumsnelheid volgens de daadwerkelijke behoeften van voertuigen. Bijvoorbeeld: als u vereist overschrijdt de voertuigsnelheid 60Km/h (of andere benoemde snelheid) niet, zal het product strikt de voertuigsnelheid overschrijdt 60 Km/h (of andere benoemde snelheid) niet controleren;
 2. GPS-de gegevensverzameling van de snelheidsgegevensverzameling;
 3. De snelheid van de voertuigimpuls;
 4. De aanpassing van het digitale vertoningscontrolemechanisme.

 

2. Technische Parameters:

 

  

 1. De lijnendefinitie:
 2. De elektronische Mechanische Vrachtwagen van het Gaspedaalvoertuig over Snelheidsbeperker in Kenia
Naam Nr. Kleur Functie Signaalbeschrijving
Machtslijnen 1 Rode lijn positieve pool De input van gelijkstroom 9V~36V
2 Zwarte lijn negatieve pool Grondsignaal
3

Groene lijn

zwarte streep

ACC opsporing als niet de behoefte, aan de positieve pool verbindt
4 Blauwe lijn Linkerrichtingaanwijzeropsporing Kan 9V~36V-voltage ontdekken
5 Oranje lijn Juiste richtingaanwijzeropsporing Kan 9V~36V-voltage ontdekken
6 Grijze lijn de opsporing van de snelheidssensor

De originele lijn van het de metersignaal van de voertuigsnelheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Mechanische Actuator

 

Voor de Elektronische gaspedaal (EFI) voertuigen, voegt geen behoefte mechanische actuator toe, zal de beperker de voltagewaarde van de sensor van het voertuiggaspedaal, wanneer het voertuig over snelheid is, de beperker zal geven ECU een nutteloze voltagewaarde simuleren, zal ECU het gaspedaal volgens deze voltagewaarde controleren. Wanneer het voertuig in normale drijfstaat (niet over snelheid) is, zal de snelheidsbeperker zich niet de voertuigsnelheid mengen. De gaspedaalsensor zal ECU normaal drijfvoltage geven, het voertuig laten die het normale drijven houden.

 

 

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaard de Snelheidsgouverneur met GPS-ingebedde drijver 0

4 eerst, passen wij de voltagewaarde van de bruine draad aan de lage waarde aan wij vorm de het signaaldraad van het versnellerpedaal maten. (De waarde van het daadwerkelijke gemeten voltage heerst. ) Dan passen wij de voltagewaarde van de witte draad aan hoogwaardig aan wij krijgen vorm de het signaaldraad van het versnellerpedaal. (De waarde van het daadwerkelijke gemeten voltage heerst. )

Dan, kunnen wij een weinig rode lijm op de regelbare knoppen stippelen om het te bevestigen om de regelbare knoppen te verhinderen kan kleine omwenteling schijnen in het lange voertuig drijven.

① toen, verbinden wij de gele, bruine, groene, witte draden met de originele signaaldraad van het voertuig.

Eerst, snijden wij de draad van het het pedaalsignaal van de laag voltageversneller af. Verbind het draadeind dat aan het versnellerpedaal aan de gele draad van de snelheidsbeperker dicht is. Verbind het rust draadeind met de bruine draad van de snelheidsbeperker. Nu is het draai aan de andere draad van het het pedaalsignaal van de hoogspanningsversneller, snijden wij het af ook, verbinden het draadeind dat aan het versnellerpedaal aan de groene draad van de snelheidsbeperker dicht is. Verbind het rust draadeind met de witte draad van de snelheidsbeperker.

 

② wij plaatsen de snelheidsbeperker in de leidingsruimte.

③ vind de ACC draad van het voertuig (het is in het belangrijkste hoofd, macht wanneer open de sleutel, macht weg zonder de sleutel. ) Wij verbinden de ACC draad (groene lijn met zwarte stroken) van de beperkersgastheer met de voertuigacc draad.

④ vind de signaaldraad van Left-turn indicator en right-turn indicator. Verbind de blauwe draad van de beperker met de signaaldraad van Left-turn indicator. Verbind de oranje draad van de beperker met de signaaldraad van right-turn indicator.

⑤ als het voertuig het eigen snelheidssensor heeft, vinden wij de signaaldraad van deze originele sensor van de voertuigsnelheid (normaal is het achter de mijl-meter), en verbinden de grijze draad van de beperker met deze het signaaldraad van de voertuig originele snelheid.

Als de voertuigdosis om zijn eigen snelheidssensor niet te hebben, wij een snelheidssensor voor het, toevoegen en de grijze draad van de beperker met de draad van het snelheidssignaal van deze snelheidssensor verbinden. Gelieve te merken op dat de meeste voertuigen de originele snelheidssensor hebben, slechts hebben een paar oude voertuigen het niet.

⑥ verbind de rode draad aan zekering van de snelheidsbeperker aan de voertuig lange voeding in de leidingsruimte.

⑦ verbind de zwarte draad aan zekering van de snelheidsbeperker aan om het even welk staaldeel van het voertuig (Grondbehandeling).

⑧ nu zijn alle draden goed verbonden, te controleren gelieve goed al kringen en de moeilijke situatie.

⑨ krijg alle delen terug, sluiten de Gedaane streepjeraad!

 

 

5 verbindingsdiagram voor Mechanisch gaspedaal

Snelheidsbeperker in Kenia met Maximum snelheid Drie van Functiegps GPRS in

 

Specifiek installeert Stappen:

① plaats de beperkersgastheer.

De beperkersgastheer kan in leidingsruimte worden geïnstalleerd, zal een plaats niet niet bestuurder het werken beïnvloeden. Gelieve te besteden aandacht om het te bevestigen goed, maken de lijnen verpletterend zoals verborgen mogelijk.

② installeer beperkersactuator en verbind zijn tekeningskabel met de kabel van het voertuiggaspedaal.

Eerst, verbinden wij de actuator machtslijn goed, aanzetten de macht, zal actuator zijn staalkabel automatisch, de stroom tot het kabelspit volledig afsluiten uit spugen.

Dan te stappen gelieve het versnellerpedaal aan de eindstaat. Maak het trekkrachthoofd van de actuator kabel door de bedieningshefboom van het motorgaspedaal overgaan. Dan snijd het bovenmatige gedeelte af, bevestigde het kabelkopstation goed, maken de tekeningsrichting van de kabel van het beperkersstaal en de kabel negatieve van het voertuiggaspedaal, dan moeilijke situatie de beperker goed, daar een steun - steun op het beperkerslichaam is. Gelieve te installeren het in een aangewezen positie op het voertuig met schroeven.

Mechanische actuator wordt gebruikt om de gaspedaalklep te controleren openend, wanneer de voertuigsnelheid in de normale waaier, mechanische actuator in reservestaat, zich niet zal mengen het gaspedaal van de bestuurder het werken zal zijn. Wanneer het voertuig in over snelheidsstaat is, zal actuator beginnen werkend, zal het dwingend kleiner de mond maken van de gaspedaalklep worden. De bestuurder indien niet krachtig het stempelen stap op het gaspedaal. Wij zullen niet verantwoordelijk voor de schade zijn door deze akte wordt veroorzaakt die.

Nota: U zou het actuator model volgens het het werk voltage van voertuigbatterij moeten kiezen. Te vertellen zo gelieve eerst ons het voertuigvoltage.

③ verbind de controledraad van beperkersactuator met de beperkersgastheer, en verbind de machtslijn en grondlijn voor beperkersactuator.

④ verbind de machtslijn, grondlijn, ACC lijn, linker-draait signaallijn, juist-draait signaallijn, de lijn van het de sensorsignaal van de voertuigsnelheid één voor één aan de originele voertuiglijnen.

 

Verzend Beperker in Kenia met Maximum snelheid Drie van Functiegps GPRS in

 

3) De installatieTestmethode:

① begin het voertuig normaal, op het versnellerpedaal wordt gestapt, te controleren als het bijtanken in normale staat die is. Als O.K., betekent het installatie goed, anders mislukking.

② in het het bijtanken proces, glijd de schakelaar (die op de PCBA-raad) is aan het „dichte“ eind, dan betekent de stap op het versnellerpedaal, als het van brandstof voorzien mislukking is, het de installatie, anders mislukking succesvol is.

③ wacht ongeveer 3-4 seconden, dan dia „brak“ de schakelaar (die op de PCBA-raad) is aan eind, dan is de stap op het versnellerpedaal, als u het bijtanken vindt in normale staat, betekent het de installatie, anders mislukking succesvol is.

Nota: het bovengenoemde testproces zou niet het fenomeen moeten lijken van het blokkeren of het automatische van brandstof voorzien. Als verschijnt, betekent het sommige problemen bestaan.

als de testsituatie hetzelfde met de bovengenoemde beschrijving is, zijn wij inleidende raming de verbinding en het aangepaste nutteloze voltage juist. Om de juiste installatie van 100% te verzekeren, stellen wij voor dat de bestuurder daadwerkelijke weg drijftest neemt.

 

1. Wij verstrekken Web volgend systeem, Android vrij APP en IOS App
2. Ons apparaat kan gegevens naar uw eigen server verzenden, zullen wij SDK verstrekken en API voor integreert (steekproef broncode: C/C++, Java, C#)
3. wij zullen het volgende systeem in uw server installeren als u de eigen server hebt
4. Wij verstrekken OEM en ODM de diensten, het is vrij als u slechts embleem en firmanaam toevoegt
5. Garantie: van 24 maanden

 

Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaard de Snelheidsgouverneur met GPS-ingebedde drijver 1Van de de Snelheidsbeperker van Ethiopië Standaard de Snelheidsgouverneur met GPS-ingebedde drijver 2

 

6 toepassingsgebied:

 1. Voor groot voertuig beheer en verzendingssysteem;
 2. Controle en beheer voor techniekvrachtwagen;
 3. Voor gevaarlijk het voertuigbeheer van het goederenvervoer;
 4. Voor van de reisbus en personenauto beheer;
 5. Voor de controle en het beheer van het logistiekvoertuig;
 6. Voor tankwagen controle en beheer.
 7. Voor grens de snelheid van voertuigen

FAQ:

Hoe kan ik het kopen?

Wij keuren T/T, Western Union, en Paypal na ontruimde betaling goed. dan zullen wij goederen naar u verzenden.

Kan ik uw skypeidentiteitskaart hebben?

Ja, is Mijn skypeidentiteitskaart THINGSYS

Wat is uw WhatsApp?

Mijn WhatsApp is +8618666212621

Contactgegevens
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Contactpersoon: tira

Tel.: +8613632944631

Direct Stuur uw aanvraag naar ons