HET SYSTEEMco. VAN SHENZHEN YITUOWULIAN, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDraagbare GPS Tracker

De Drijversapparaat van GPS van de stemmonitor Draagbaar Persoonlijk voor Kind

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
Wij zijn zeer tevreden met uw CA-V1 en CA-V1, CA-V6W voor professionele klanten, CA-V6W is een zeer goed product op de motorfiets, dank!

—— Touya_ra

nu gebruikten wij reeds uw bedrijf CA-V6 meer dan 2000Pcs, dank voor uw bedrijf beste steun, zullen wij deze zaken in alle Kenia besteden

—— Nancy Saruni

uw apparaat CA-V1 is zeer goed voor ons klantenproject, is het zo professioneel, kunnen wij in ijskastauto gebruiken die de temperatuur, dank kan testen

—— Rajesmay

De Drijversapparaat van GPS van de stemmonitor Draagbaar Persoonlijk voor Kind

Voice Monitor Portable Personal GPS Tracker Device For Child
Voice Monitor Portable Personal GPS Tracker Device For Child Voice Monitor Portable Personal GPS Tracker Device For Child Voice Monitor Portable Personal GPS Tracker Device For Child

Grote Afbeelding :  De Drijversapparaat van GPS van de stemmonitor Draagbaar Persoonlijk voor Kind Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: caxtrack
Certificering: CE/ROHS/FCC/SGS
Modelnummer: CA-P6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste
Levertijd: 1-10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T / T of Western Union of paypal
Levering vermogen: 10.000 pc's per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Persoonlijke GPS Tracker Netwerk: GSM/GPRS
Band: 850/900/1800/1900Mhz GPS spaander: u-Blox
GPS-nauwkeurigheid: 5M Toepassing: Persoon
Het werkvoltage: 3.7-4.5v Verduister: 50*50*15MM
Batterij: 800mAh GPS-Gevoeligheid: 159dBm
kleur: wit of zwart Schelp: Plastic
Functie: Stemmonitor GPRS-model: MTK6261
Trillingssensor: trillingssensor met drie assen
Hoog licht:

GPS-Draagbare Drijver

,

Draagbaar GPS-Merkteken

 

De Drijversapparaat van GPS van de stemmonitor Draagbaar Persoonlijk voor Kind

 


Prestatiesparameters:
 

Inhoud

Bril.

Verduister.

50*50*15mm (mm)

Gewicht

0.2kg

Netwerk

GSM/GPRS

Band

900/1800/1900MHz of 850/900/1800/1900MHz

GPS-spaander

Ublox-7

GPS-gevoeligheid

-159dBm

GPS-nauwkeurigheid

5 m

Tijd aan Eerste Moeilijke situatie

Reacquisition 0.1s

 Koude status 45s

Warme status 35s

 Hete status 1s

Het werkvoltage

Gelijkstroom 3.7-4.5V

Batterij

Veranderlijke het Li-Ion van 3.7V /1000Mah batterij ten laste

Reserve het werkstroom

< 30mA="">

Opslagtemperaturen.

-40°C aan +85°C

Verrichtingstemperaturen.

-20°C aan +70°C

Vochtigheid

5%--95% non-condensing

 
 

Beschrijving:

  1. Het online Webplatform, de historische en huidige plaats kunnen worden gecontroleerd
  2. Verre stem controle.
  3. Laag batterijalarm.
  4. Inlayed 3D versneller, het bewegen zich en statische staat, slimme energie.
  5. Verander het tijdinterval van het uploaden automatisch volgens de snelheid.
  6. Admin controleert de hoogte en de lengte en locatie-informatie door texting.
  7. A-GPS oplossingen, kortere plaatsbepalingstijd, hogere precisie.
  8. Lange Duurbatterij tot 48 uren die volledig (test onder het bijwerken per 30 seconden) werken.
  9. Het slaapmodel, 1000MAH-batterij, kan 3 dagen werken.

 

1. Hardwareinleiding
                           
1.1. Koop één Sim-Kaart en bevestig de volgende details:   Deze simkaart kan worden gebruikt om vraag te maken, SMS verzenden, en krijgt GPRS-functie.    Deze simkaart krijgt genoeg geld die voor GPS de dienst volgen.    Deze simkaart krijgt de vertoningsfunctie van bezoekersidentiteitskaart, geen doorschakelen.    Het SMS-formaat zou tekstformaat, niet PDU-formaat moeten zijn. (De Meeste landen gebruiken tekstformaat voor SMS)

1.2. Gelieve te gebruiken de schroevedraaier om de GPS-drijver te openen, en te neem de simkaart met de correcte richting (gouden deelgezichten neer) op.

1.3 de eerste keer u gebruikt deze drijver, te laden gelieve de GPS-drijver 12 uren, zodat de batterij goede prestaties kan krijgen, normaal, het vergt slechts 3-5 uren volledig aan lastenbatterij. Omdat de batterij in drijver Li-batterij is, zodat druk het niet illegaal, of zet het in brand. De normale reservetijd van batterij is 100 uren.

1.4. Gelieve te gebruiken de machtslader in standaarduitrusting om onze GPS-drijver te laden. 


2. Apparatenactivering.

2.1 breng GPS-drijver aan openlucht, en dring machtsschakelaar 3 seconden aan, dan kunt u zien het aanwijzingslicht zal zijn. Dan GPS-zal de drijver beginnen om GSM en GPS-signaal automatisch te zoeken. 2.2. Volgens de lichte status, kan de gebruiker de GPS-drijversstatus beoordelen. Zodra het GPS-signaal klaar is, kunt u alle functies in gebruikershandleiding plaatsen. 
   


3. Beheerderaantal het plaatsen (Hoofdaantal die plaatsen)

 

3.1 hoe te om het aantal van de admintelefoon toe te voegen:  (Standaardfabrieks plaatsend wachtwoord: 123456) Instructie: GSM van admin+password+space+country code+ aantal bijvoorbeeld: het systeem van admin123456 zal 08615899778447 dan SMS antwoorden: admin o.k. Bericht: De gebruiker kan adminaantal slechts gebruiken om S.O.S.aantal te plaatsen binnen, verder, nooit annuleert de ruimte en het landnummer, de eerste keer u gebruikt deze drijver, te veranderen gelieve het wachtwoord door de volgende instructie: password+old 123456+space+new 123456 bijvoorbeeld: password123456 666888 zodra u het wachtwoord verandert, u kan SMS van drijver „wachtwoord o.k.“ ontvangen
   

3.2 hoe te om het aantal van de admintelefoon te schrappen: Instructie: GSM nummer 3,3 van noadmin+password+space+country code+ van het de telefoonaantal van het S.O.S.alarm de plaatsende Instructie: de telefoonaantal van sos+password+space+country code+sos bijvoorbeeld: als uw SMS-instructie verzend: sos123456 08615899778447 aan GPS-drijver, GPS-drijver zal u SMS met „o.k. S.O.S.aantal“, voortaan terugsturen, als u de knoop van het perss.o.s. 3 seconden snakt. GPS-de drijver zal een S.O.S. SMS naar al aantal van de S.O.S.telefoon verzenden. 
3.3.1 vastgestelde het aantal (steun 2 de telefoonaantallen van het groepss.o.s.) Instructie van de S.O.S.telefoon: 
LEIDENE lichte status normaal zonder flits het Laden Flits Lage batterij van Volledige batterij
   
4. Vastgesteld GMT-Tijdzoneaantal: Instructie: tijd zone+123456+space+GMT Nr. Bijvoorbeeld, is Finland GMT+2-streek, zodat kan de gebruiker plaatsen: timezone123456 +2. Dan GPS-zal de drijver worden aangepast om de juiste tijdzone „O.K. Tijd te zijn“


5. Onderzoek plaats

 Onderzoek Plaats door vraag als u een aantal hebt geplaatst van de admintelefoon, kunt u GPS-drijver roepen en plaats SMS krijgen, maar het telefoonaantal dat niet is geregistreerd kan geen plaats SMS onderzoeken. Als u niet hebt plaats het aantal van de admintelefoon, kan om het even welk telefoonaantal worden gebruikt om plaats SMS te onderzoeken.       Wanneer u adminaantal gebruikt om GPS-drijver te roepen, zal de GPS-drijver u het „telefoonaantal eraan herinneren u bezig bent“ roept, dan kunt u de vraag omhoog hangen, zal de GPS-drijver een plaats SMS naar u automatisch spoedig van houdt volgt verzenden: 
  

6.  Luisteren-in functie GPS heeft de drijver twee wijzen: men volgt wijze, is de andere wijze luisteren-in wijze, standaard is het plaatsen drijversmodel, zodat wanneer de drijver van GPS van de gebruikersvraag, het volgen SMS terug zal worden gestuurd, als de gebruiker in GPS-drijver door telefoongesprek wil luisteren, moet de gebruiker de wijze door instructie „Monitor+password“ eerst veranderen, dan zal de drijver SMS verzenden achter „Monitor o.k.“, dan wanneer u de GPS-drijver roept, u kan luisteren-in wat dichtbij de drijver gebeuren. Als de gebruiker aan drijverswijze wil terugkrijgen, kan de gebruiker „tracker+password“ verzenden, dan GPS-zal de drijver in het volgen van wijze zijn. 


7.  G-omheining alarm 
   Wij stellen voor dat dit het plaatsen door Web GPS CMS zal worden geplaatst. De gebruiker kan deze functie gebruiken om de werkende waaier, eens de GPS-drijversstap uit dit werkende gamma te bepalen, zal het een alarm naar het aantal van de admintelefoon verzenden. 


8.  Bewegend Alarm: Instructie: Move+password+moving verzendt semidiameter Gezette GPS-drijver op bureau zonder zich het bewegen 3-10 minuten, dan instructie naar GPS-drijver, is de standaard plaatsende afstand 500 meters. Als de gebruiker het wil plaatsen om 1000meters te zijn, kan de gebruiker als „Move1234561000“ schrijven, dan zal de GPS-drijver een bewegende alarmwaaier met 1000 meters semidiameter plaatsen. De gebruiker kan deze functie in GPS APP ook plaatsen. Annuleer bewegend alarm: nomove+password SMS-antwoord: O.k. Nomove. Bericht: Bewegende semidiameter zou moeten zijn 500 meters, of meer. 

 

9. Over de Instructie van het snelheidsalarm: speed+password+space+ snelheid bijvoorbeeld: speed123456 080, dan drijver zal antwoorden: „o.k. snelheid“ als de drijversbeweging over 80km/h, GPS-drijver SMS naar het aantal „Snelheid alarm+080 van de admintelefoon zal verzenden! + lengte en breedte. GPS-de drijver zal over snelheidsalarm SMS om de 5 minuten verzenden. 
Annuleer over snelheidsalarm: Instructie: nospeed+password antwoord SMS: nospeed o.k.
Bericht: De snelheid boven 50km/h wordt beduid zal minder dan wat invloed aan GPS-signaal, dan brengen wat afwijking brengen die.  

 

10. Het lage batterijalarm zodra de drijversbatterij dicht bij 3.7V krijgt zal, GPS-drijver een laag batterijalarm SMS naar het aantal van de admintelefoon verzenden. 

 

11. Het werk wijze die plaatsen: Er zijn drie het werk wijzen die voor GPS-drijver plaatsen: 1. De wijzeinstructie van de timingsslaap: sleep+password+space+time (de notulen) Bijvoorbeeld: Sleep123456 10, als de gebruiker deze instructie naar drijver verzendt, zal de drijver „Slaaptijd o.k.“, zonder enige verrichtingen (door knoop, SMS of Vraag) 10 minuten antwoorden, zal het in slaapwijze stappen, GPS-de functie en het LEIDENE licht zullen, na dat, als u om het even welke GPS-drijversknoop drukt, SMS, verzendt of GPS-drijver telefoneert, het zullen zijn omhoog waked worden uitgedaan. Natuurlijk, zal deze wijze onder geen trillingsalarm het plaatsen werken. 

12.  Krijg van het fabrieks het plaatsen en terugstellen drijver 12,1 van GPS terug. Krijg fabriek terug plaatsend: Instructie: format+password bericht: Zodra de gebruiker deze instructie naar GPS-drijver verzendt, zal iedereen die die door gebruiker plaatsen zijn gedaan worden geannuleerd. Slechts Admin-kan het telefoonaantal stafmedewerker deze instructie. 

De Drijversapparaat van GPS van de stemmonitor Draagbaar Persoonlijk voor Kind 0

Toepassingen:
 
De dierenwinkel, huisdierenbedrijf, GPS-producent, winkelcomplexxen op grote schaal, exclusief agentschap, ketting winkelt, verkoop op grote schaal
 
 
Waarborg:
 
1. Elk van ons product is vrij om de Volgende de dienstserver in 24 uren te gebruiken elke dag
2. Elk van ons product is er een verzekering van 2 jaarquanlity.
3. De steekproefprijs zal niet teruggekeerd worden.
 
 
Productconfiguratie:

De Drijversapparaat van GPS van de stemmonitor Draagbaar Persoonlijk voor Kind 1
1. Standaardconfiguratie
 
1)    hoofdapparaat 1 PCs
2)    lader 1 PCs
3)    Installatiekabels 1 reeks
4)    Gebruiksinstructies  
5)    Garantiekaart
6)    Certificatie

 

Contactgegevens
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Contactpersoon: tira

Tel.: +8613632944631

Direct Stuur uw aanvraag naar ons