HET SYSTEEMco. VAN SHENZHEN YITUOWULIAN, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGPS-Brandstofsensor

GPS-van de het niveausensor van de drijversbrandstof van de de brandstofsensor het beheer van de de voertuigenbrandstof GPS die apparaat volgen

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD certificaten
Wij zijn zeer tevreden met uw CA-V1 en CA-V1, CA-V6W voor professionele klanten, CA-V6W is een zeer goed product op de motorfiets, dank!

—— Touya_ra

nu gebruikten wij reeds uw bedrijf CA-V6 meer dan 2000Pcs, dank voor uw bedrijf beste steun, zullen wij deze zaken in alle Kenia besteden

—— Nancy Saruni

uw apparaat CA-V1 is zeer goed voor ons klantenproject, is het zo professioneel, kunnen wij in ijskastauto gebruiken die de temperatuur, dank kan testen

—— Rajesmay

GPS-van de het niveausensor van de drijversbrandstof van de de brandstofsensor het beheer van de de voertuigenbrandstof GPS die apparaat volgen

GPS tracker fuel level sensor fuel sensor vehicles fuel management GPS tracking device
GPS tracker fuel level sensor fuel sensor vehicles fuel management GPS tracking device GPS tracker fuel level sensor fuel sensor vehicles fuel management GPS tracking device GPS tracker fuel level sensor fuel sensor vehicles fuel management GPS tracking device GPS tracker fuel level sensor fuel sensor vehicles fuel management GPS tracking device GPS tracker fuel level sensor fuel sensor vehicles fuel management GPS tracking device

Grote Afbeelding :  GPS-van de het niveausensor van de drijversbrandstof van de de brandstofsensor het beheer van de de voertuigenbrandstof GPS die apparaat volgen Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: Caxtrack
Certificering: CE/ROHS/FCC/SGS
Modelnummer: CA-F5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Neutraal of op maat
Levertijd: 1-10 werkdagen na ontruimde betaling
Betalingscondities: Western Union, T/T, L/C, Paypal
Levering vermogen: 100.000 stuks per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Verlengbaar: Ja op draadlengte Maximummachtsconsumptie: 0.4W/12VDC
Inbreakingsbescherming: IP66 Onderzoek een hittebestendigheid:: -40~ 150 °C
Het meten van nauwkeurigheid: 0,1 % Lengte: Cuttable om te passen
Hoog licht:

batterij gps tracker

,

GPS-Drijver met Brandstofsensor

Technische eigenschappen:
 

Onderzoeksgebied: 100~1000mm
Resolutieverhouding: 0,10%
Het meten van nauwkeurigheid: 0,10%
De maximale fout van maatregel: 1mm
Hittebestendig: -40~150
Diameter: Φ18mm
Outputsignaal: 4~20mA, 0~5V, RS485, RS232, KAN per bus vervoeren
Voltagelevering: DC7~42V
Geschatte levering: 0.1W
Vast type: Schroefinstallatie M20X1.5 OF Flenssteun
Drukwaaier: -0.1MPa ~ 0,1 Mpa
Omgevingstemperatuur: -40~85℃
 

 

Definitie van de outputlijn
De lijn van de interfaceoutput gebruikt 6 kernkabel, die definitie verbinden:
 
0~5V output:
De zwarte lijn verbindt gronddraad
De rode lijn verbindt positieve macht
De witte het signaaloutput van het lijn0~5v voltage, verbindt de draad van het voltagesignaal
Geel de tank slechts gebruik van de lijn leeg brandstof
Groen de tank slechts gebruik van de lijn volledig brandstof
 
4~20 mA output:
De zwarte lijn verbindt gronddraad
De rode lijn verbindt positieve macht
De witte het signaaloutput van de lijn4~20ma ampère, verbindt de lijn van het ampèresignaal
Geel de tank slechts gebruik van de lijn leeg brandstof
Groen de tank slechts gebruik van de lijn volledig brandstof
 
RS232 output:
De zwarte lijn verbindt gronddraad
De rode lijn verbindt positieve macht
De witte lijnrxd input, sluit auto RS232 TXD aan
De blauwe lijntxd output, sluit auto RS232 RXD aan
Geel de tank slechts gebruik van de lijn leeg brandstof
Groen de tank slechts gebruik van de lijn volledig brandstof
 
RS485 output:
De zwarte lijn verbindt met CND
De rode lijn verbindt met VDD
De witte lijn verbindt met RS485 A
De blauwe lijn verbindt met RS485 B
Gele lijn die voor lege brandstoftank merken
Groene lijn die voor volledige brandstoftank merken
 
 
De Sensor van het brandstofniveau voor GPS-drijvers
 
 
 
Kaliberbepaling
Deze sensor keurt hoge snelheid MCU van CNC technologie met zelf-kaliberbepaling goed. Het verlaat uit de ingewikkelde Handkaliberbepaling terwijl het gebruiken. In normale omstandigheden, kan de sensor direct in de meting van diesel worden gebruikt. Als het heeft moeten worden gekalibreerd, kunt u verkiezen om de volgende drie te voltooien manieren te gebruiken. (Elk kan werken)
 
1. Zelf-kaliberbepaling: zet langzaam de sensor in het geteste middel terwijl de macht, liet de vloeistof langzaam in de voerinham worden die, wanneer de vloeistof vloog over het openingsgat van de sensor is ophouden. En deze verrichting verwezenlijkt de kaliberbepaling van de sensor. de mislukking van het kaliberbepalingsproces verhinderen, te doen gelieve dit proces voor minstens 2 keer. (Bericht: Deze manier is op de voorwaarde om aan te drijven, zal het stroomonderbrekingsnieuwe begin de fabrieksmontages herstellen. In de voorwaarde die van de lege brandstoftank, aan hoogtepunt bijtanken, kan de sensor zelf ook de zelf-kaliberbepaling) voltooien
 
2. Handkaliberbepaling: op het tijdstip van lege brandstoftank, zet de gele lijnkortsluiting met de gronddraad (zwarte lijn), en toen macht op de sensor, die voor de jaren '60 werken of langer, na dat, maak de achtergronddraad en de gele lijn los, en deze verrichting kon de kaliberbepaling verwezenlijken (bericht: De sensor plaatste reeds aan 0 # diesel voorafgaand aan verzending, zonder Speciale Omstandigheden)
 
3. Verre automatische kaliberbepaling: als het goedkeuring van RS232 of RS485 voor gegevenstransmissie, kan het de kaliberbepaling door de plaatssysteem worden verwezenlijkt die van voertuiggps orden verzenden. De sensor heeft twee orden van kaliberbepaling, D1, D2. Wanneer de lege brandstoftank, het D1 zal verzenden, en wanneer de brandstoftank volledig is, zal het D2 verzenden, en deze verrichting kon de verre kaliberbepaling verwezenlijken.
 
Installatienota's
Vóór installatie, te controleren gelieve de gehechtheid: Flens, rubber algemeen-ringen, en of de schroef verenigbaar en volledig is
Bind de O-ringen aan de wortel van de sensor (voorafgaand aan verzending wordt ingepakt die) vast
Beklad het olie-Bestand dichtingsproduct aan de twee kanten van het rubberstootkussen, en streef flensplaat aan het gat van de tankflens, dan vast door symmetrische schroef, haal de sterkte aan, op zijn beurt, om eenvormige spanning ervoor te zorgen en olie het morsen te vermijden.
Om de installatie te beëindigen, neem de sensor op en gebruik een aan te halen moersleutel.
Verbind het machtskoord, de communicatielijn, de kabel, de gronddraad volgens de definitie, en de gele lijn en de groene lijnbehoefte om één voor één worden vastgebonden, verhinderend hen kortsluiting
Verbind het vermogen van de sensor na het controleren van de kring
Het installatiestandpunt zou moeten worden geplaatst zo dichtbij mogelijk aan het centrum van de brandstoftank om de invloed van het olieniveau van schuine stand en het olieniveau van vluchtigheid te verminderen terwijl op de heuvel.
 
 

 
Bericht
1. Slechts één signaal kan onder RS232/RS485/0-5V/4~20mA bestaan, en u kunt één van beide één van hen gebruiken. De boomstam van RS485 kan veelvoudige sensoren ontmoeten tegelijkertijd, maar u zou het adres van elke sensor vooraf moeten plaatsen. Het adres van elke sensor moet uniek zijn voor het geval dat de boomstam gesloten is. RS485 de boomstam wordt gemaakt van half-duplex spaanders, zodat wanneer het lezingsgegevens, u de overeenkomstige tijd voor de module zou moeten terzijde leggen. De lezingssnelheid kan niet te snel zijn: wanneer het onophoudelijk leest, kan het tijdinterval tussen de twee instructies niet minder dan vijf seconden zijn.
2. Voor lijn van de signaaltransmissie, vooral één van RS232, zouden de communicatie kringen niet moeten te lang zijn en zouden de beschermde draad moeten gebruiken.
3. Voor de sensoren van het signaal RS232/RS485, wanneer het zuiveren van de mislukking van mededeling, kunt u de witte lijn en blauwe en de test opnieuw ruilen. Als het dan werkt, is het voordien de verbindingsfout. De verrichting is slechts voor digitale mededelingen.
4. Het voedingvoltage van de sensor kan niet zijn meer dan het normale het werk voltage, en de machtsconsumptie van de voeding van de sensor kan niet zijn minder dan de normale werkende machtsconsumptie.
5. Het daadwerkelijke milieu zou met de vereisten van de basisparameters van sensoren moeten in overeenstemming zijn, en zal niet de normale waaier overschrijden, of het zou de sensor, zelfs beschadigen andere ongevallen veroorzaken.
6. Wegens olieproducten, zijn er verschillen tussen de media van de kaliberbepaling en het gebruik, gebruikers had beter volgens 2.2.2 werken.
7. Verwijder geen sensoren of beschadig het maliciously, of wij waarborgen het niet.
8. De algemene fabriekstoebehoren omvatten Flens, rubberdeken, O-ringen, boekje van instructie, gelijkvormigheidsattest. Als u speciale behoeften hebt, gelieve te vertellen vooraf ons.
9. De waarborgperiode van de sensor is één jaar. Alle toebehoren met inbegrip van rubberdeken, O-ringen, zijn voorbij het werkingsgebied van „drie waarborgen“.
 
Symptoom van mislukking
1No-output /communication-fout
2The onveranderde outputwaarde
3Measurement fout van outputwaarde
4Output de waarde drijft naar boven of naar onder
 
Oorzakenanalyse
1 open kring van de te lage macht of het voltage
Sensorfout
Verkeerde verbinding van de lijnen en de draden
de 2 abnormaal dienstvoltage
Externe interferentie
Geblokkeerde sensor
Sensorfout
de 3 abnormaal dienstvoltage
Externe interferentie
Geblokkeerde sensor
Auto onafgewerkte aanpassing
Sensorfout
de stroom van het 4 olieniveau
Abnormaal de dienstvoltage
Externe interferentie
Sensorfout
 
 
 

GPS-Drijverstoepassingen:
 

Onze sensor van het brandstofniveau is applicated aan bussen, vrachtwagens, zware vrachtwagens, speciale gebruikte vrachtwagens, oild vrachtwagens, mengelingsvrachtwagens .etc geweest
 
GPS-Drijver die verschepen:
 

GPS-van de het niveausensor van de drijversbrandstof van de de brandstofsensor het beheer van de de voertuigenbrandstof GPS die apparaat volgen 2

 
FAQ:
 
Hebt u één GPS-Drijversapparaat dat de brandstofsensor steunt?
 
Ja, hebben alle professionele types van GPS-drijvers met inbegrip van V2E de steun van dit type van brandstofsensoren.
 
Hoe kan ik het kopen?
 
Wij keuren T/T, Western Union, en Paypal na ontruimde betaling goed. dan zullen wij goederen naar u verzenden.
 
Kan ik uw skypeidentiteitskaart hebben?
 
Ja, is Mijn skypeidentiteitskaart THINGSYS
 
Wat is uw WhatsApp?
 
Mijn WhatsApp is +8618666212621
 
 

 

Contactgegevens
SHENZHEN YITUOWULIAN SYSTEM CO.,LTD

Contactpersoon: tira

Tel.: +8613632944631

Direct Stuur uw aanvraag naar ons